اخبار > برگزاری باشکوه آئین اختتامیه هفته خوابگاهها در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

جشن اختتامیه هفته خوابگاه ها با حضور پرشور دانشجویان، ریاست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر روابط عمومی، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیران، مسئولین و سایر کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ 7 خرداد ماه در محل تالار میثاق این دانشگاه برگزار شد .

ابتدای این مراسم با تلاوت قرآن مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز و پس از اقامه نماز جماعت و صرف افطار، آقای علیرضا گنجعلی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و حاج آقا ایمانی خواه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سخنانی ایراد نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در حاشیه این مراسم با بیان اینکه هفته خوابگاه‌ها از 30 اردیبهشت ماه با شعار « خوابگاه استاندارد، نماد مسئولیت و مشارکت» آغاز شد، گفت: به مناسبت هفته خوابگاه‌ها برنامه‌های مختلفی در دانشگاه تدوین و اجرا شد که از جمله آنها می توان به مسابقات ورزشی، آشپزی و روانشناسی اشاره نمود.

وی در ادامه افزود: امسال در کنار برنامه‌‌های مختلف، دیدار مسئولین دانشگاه با دانشجویان خوابگاهی را داشتیم، که ضمن بازدید از امکانات و تجهیزات خوابگاهی، از نزدیک با دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها دیدار و از مشکلات آنها مطلع شدند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از تشکر از کلیه کسانی که به نوعی تلاش کردند این برنامه ها به خوبی برگزار شود افزود: هدف از اجرای برنامه‌های هفته خوابگاه‌های دانشجویی ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان، ارتقای کیفیت خوابگاه‌ها، مشارکت دانشجویان در نگهداری و حفظ اموال خوابگاه‌ها و همچنین بهبود سطح زندگی دانشجویی است.

گفتنی است در انتهای این جشن از کارکنان نمونه اداره خوابگاهها، دانشجویان اتاق های نمونه، شورای صنفی و شرکت کنندگان در مسابقات ورزشی، آشپزی و مشاوره تقدیر و تشکر به عمل آمد.

آقای گنجعلی اسامی کارکنان نمونه اداره خوابگاهها را بدین شرح اعلام نمود: خانم ها زهرا خاوری و مریم تقیان بعنوان ناظمه نمونه خوابگاهها، آقایان نعمت الله حسن زهی و مرتضی میرزایی بعنوان باغبان نمونه، خانم ها الهام خسروانی و طاهره خدری و آقایان قاسم نیکبخت و رضا داور زاده بعنوان خدمتگذاران نمونه انتخاب و خوابگاه پسرانه فجر واقع در دانشکده دندانپزشکی بعنوان خوابگاه نمونه دانشگاه اعلام گردید.

يکشنبه ٧ خرداد ١٣٩٦ ١٢:٤٥ Notifications, News, Slider ١٥٦٧٠

آخرین عناوین خبری