اخبار > همکاری دانشجویان جهادی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تیم بیمارستان صحرایی دانشگاه بقیه الله در نقطه صفر مرزی

به گزارش زاهدان مفدا - چهل جهادگر نیروی زمینی سپاه در قالب تیم جهادی پزشکی متخصص و فوق تخصص بهمراه دو دانشجوی اپتومتری از دانشگاه علوم پزشگی زاهدان، در بیمارستان شهدای هیرمند طی پنج روز و در سه شیفت کاری خدمت رسانی کردند.

این طرح که دومین طرح دانشگاه بقیه الله در استان سیستان و بلوچستان بود از روز دوشنبه اول آبان ماه 96 به مدت پنج روز با هدف ارائه خدمات تخصصی پزشکی به مردم منطقه محروم اجرا شد.

این گروه جهادی شامل متخصصان جراحی، بیهوشی، چشم پزشک، زنان، داخلی، پزشکان عمومی و دندان پزشکان بود.

همچنین دو دانشجوی اپتومتری از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت انجام معاینات بینایی سنجی با این گروه جهادی همکاری داشتند که حدود پانصد بیمار تحت معاینات بینایی سنجی قرار گرفتند و برای ۲۰۰ نفر تجویز عینک صورت گرفت که این عینک ها به صورت رایگان پس از ساخت در اختیار بیماران قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است که از چهار ماه قبل تمهیدات لازم برای این طرح شامل غربالگری و شناسایی بیماران نیازمند و برنامه ریزی های مناسب انجام شده بود.

يکشنبه ٧ آبان ١٣٩٦ ١٠:٣٧ News, Slider ١٦٧٠٤

آخرین عناوین خبری