اخبار > نشست معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مدیران و مسئولان این حوزه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشستی با مدیران و مسئولان این حوزه به بررسی برنامه های سال 96 پرداختند.
در این جلسه که قبل از ظهر روز دوشنبه 21 فروردین ماه 96 در محل دفتر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد، آقای علیرضا گنجعلی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از مدیران و مسئولان این حوزه خواست در زمینه فعالیتهای سال گذشته پیگیری های لازم را بعمل آورند. وی با تاکید بر بحث ایمن سازی و توجه ویژه به سالم سازی خوابگاهها از همکاران حوزه خواست مستند سازی، جلسات بین بخشی، دعوت به اضافه کار ، ، افزایش فعالیت اداره مشاوره با توجه به شعار سال سازمان بهداشت جهانی ( افسردگی، بیا صحبت کنیم) در دستور کار خود قرار دهند همچنین هزینه های مربوطه و میزان بودجه اختصاص یافته به فعالیت های سال قبل را با مستندات قابل قبول به ایشان اعلام نمایند. در پایان مدیران حوزه برنامه های پیش روی سال جاری واحد خود را بیان کردند.

چهارشنبه ٢٣ فروردين ١٣٩٦ ٠٩:٣٦ فوق برنامه, جشنواره فرهنگي 91, معاونت دانشجويي و فرهنگي, تربيت بدني, جام رمضان 91, عمومي, News, شوراي انضباطي, مشاوره, تغذیه, شهدای گمنام, Slider, خوابگاهها, رفاه ١٥١٧٤