اخبار > پیام تبریک معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

آقای علیرضا گنجعلی معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طی پیامی سالروز فتح تاریخی خرمشهر را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، کارکنان و دانشجویان شریف، بصیر و خداجوی ایران اسلامی تبریک گفت.

به گزارش مفدا متن این پیام بدین شرح است:

سوم خرداد که روز مقاومت، ایثار و پیروزی نام گرفته، یادآور دلاور مردی و ایثار شهیدان ، استقامت و پایداری ملت ایران ، شجاعت و شهامت فرماندهان و از خودگذشتگی رزمندگان ارتش اسلام و اوج خداباوری و خلوص امام شهیدان خمینی کبیر (ره) است که فرمود: «خرمشهر را خدا آزاد کرد».

سوم خرداد یادآور حماسه عاشورایی رزمندگان کفرستیز اسلام بر دنیای نفاق و کفر است. هرگز از یاد نبریم که استقلال و آزادی امروز ایران حاصل جانفشانی شهیدان و ایثارگرانی است که درس آزادگی را در مکتب حسین بن علی علیه السلام فرا گرفتند و این روز یادگاری است از حماسه های آنان.

با گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان اسلام و ایثارگران عزیز در حماسه سوم خرداد، سالروز این نصر عظیم الهی را به کارکنان و دانشجویان این دانشگاه تبریک و تهنیت می گوییم و سلام و درود می فرستیم به روح بلند بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و روح والای شهدای انقلاب که در همه حال قدردان زحمات و مجاهدت های آنان هستیم.

چهارشنبه ٣ خرداد ١٣٩٦ ١١:٢٨ Slider ١٥٦٢٨