کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپزخانه از نظر علامت استاندارد، تاریخ تولید و انقضاء، کنترل علائم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم و غیره در داخل آشپزخانه
نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی
نظارت بر نحوه توزیع غذا به دانشجویان از لحاظ بهداشت و کیفیت و کمیت و بررسی رضایتمندی دانشجویان
نظارت بر بهداشت فردی کارکنان آشپزخانه و کنترل کارت بهداشتی پرسنل
نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف سرویس از لحاظ نظافت و ضد عفونی
بازدید روزانه از سلف سرویس توسط کارشناسان
رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به مسئول اداره تغذیه و در صورت صلاح دید مقامات اعلام به پیمانکار
تهیه و تنظیم چک لیست بصورت روزانه در خصوص عملکرد پیمانکار و ارائه به مسئول اداره تغذیه
فعال سازی حساب کاربری اتوماسیون تغذیه دانشجویان
ارائه آمار پخت روزانه به پیمانکار مطابق دستور العمل
ارائه آمار واریزی مبالغ حاصل از ژتون فراموشی، آزاد و غیره و ارائه آمار تسویه حساب به مسئول اداره تغذیه در پایان هر ماه
تسویه حساب با دانشجویان فارغ التحصیل
اطلاعیه شماره 6 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران
13 خرداد 1404
اطلاعیه شماره 5 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران
11 خرداد 1404
تمدید مهلت ثبت نام کاندیداهای انتخابات شوراهای صنفی
04 خرداد 1404
اطلاعیه شماره 3 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران
30 اردیبهشت 1404
اطلاعیه شماره 2 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران
29 اردیبهشت 1404
اطلاعیه شماره 1 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران
27 اردیبهشت 1404
فرصت های حضور خیرین در حوزه دانشجوئی
20 اردیبهشت 1404
آخرین اخبار و اطلاعیه های انتخابات شوری صنفی دانشجویان و دستیاران تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 1403
18 اردیبهشت 1403
ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) بر تمام دوستداران اهل بیت (ع) تسلیت باد.