کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپزخانه از نظر علامت استاندارد، تاریخ تولید و انقضاء، کنترل علائم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم و غیره در داخل آشپزخانه
نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی
نظارت بر نحوه توزیع غذا به دانشجویان از لحاظ بهداشت و کیفیت و کمیت و بررسی رضایتمندی دانشجویان
نظارت بر بهداشت فردی کارکنان آشپزخانه و کنترل کارت بهداشتی پرسنل
نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف سرویس از لحاظ نظافت و ضد عفونی
بازدید روزانه از سلف سرویس توسط کارشناسان
رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به مسئول اداره تغذیه و در صورت صلاح دید مقامات اعلام به پیمانکار
تهیه و تنظیم چک لیست بصورت روزانه در خصوص عملکرد پیمانکار و ارائه به مسئول اداره تغذیه
فعال سازی حساب کاربری اتوماسیون تغذیه دانشجویان
ارائه آمار پخت روزانه به پیمانکار مطابق دستور العمل
ارائه آمار واریزی مبالغ حاصل از ژتون فراموشی، آزاد و غیره و ارائه آمار تسویه حساب به مسئول اداره تغذیه در پایان هر ماه
تسویه حساب با دانشجویان فارغ التحصیل
اطلاعیه بازگشایی سراهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
14 مرداد 1404
بدرقه فرشتگان راهی دیار عشق
13 مرداد 1404
ارسال نظرات، پیشنهادات، انتقادات و گزارشات در حوزه تربیت بدنی دانشگاه
24 تیر 1404
بازدید نظارتی کمیته فرهنگی و انطباق دانشگاه از تولیدی لباس بیمارستانی ریحانه گستر
24 تیر 1404
بازسازی دیوار ضلع جنوبی سالن ورزشی ۱۳ آبان
22 تیر 1404
اطلاعیه شماره 4 حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در خصوص امتحانات پایان نیمسال دوم 1404-1403
22 تیر 1404
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، به مناسبت روز حراست
22 تیر 1404
فراخوان پست سازمانی رئیس اداره رفاه دانشجویان
18 تیر 1404
پنجمین اجلاس ملی نماز، مهدویت و انقلاب اسلامی
18 تیر 1404
اطلاعیه شماره ۳ معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص روند تصمیم گیری زمان آزمونهای سراسری و امتحانات دانشگاههای علوم پزشکی
17 تیر 1404
اطلاعیه شماره 6 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران
13 خرداد 1404
اطلاعیه شماره 5 هفدهمین دوره انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران