برگزاري كارگاه مجازي شادكامي به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي زاهدان
كارگاه مجازي شادكامي به ميزباني اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشكي زاهدان برگزار شد.

برگزاري كارگاه مجازي شادكامي به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي زاهدان
كارگاه مجازي شادكامي به ميزباني اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشكي زاهدان برگزار شد.
كارگاههاي روانشناسي ويژه دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي منطقه جنوب شرق كشور هر هفته به صورت مجازي و به ميزباني يكي از ادارات مشاوره اين منطقه برگزار مي گردد و اين هفته رئيس اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشكي زاهدان سخنران اين وبينار بود.
خانم فهيمه زارع رئيس اداره مشاوره دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي زاهدان در اين كارگاه ضمن بيان نقش شادي در سـلامت فـرد و جامعـه گفت: نتایـج مطالعـات نشـان داده اسـت دانشـجویان شـاد، احسـاس كنتـرل شـخصی بیشـتری بـر توانائی هـای خـود داشـته، درماندگـی و افسـردگی را از خـود دور می كننـد و خوش بینی، هدفمنـدی، كنتـرل درونـی، خلاقیـت، برونگرایـی و نوع دوستی ، توافق اجتماعی و ارتباط مثبت، عزت نفس و سلامت روان بالاتـری خواهند داشـت.
خانم زارع در ادامه بيان كرد: از نظر علمی، شادکامی ترکیبی از وجود عواطف مثبت، عدم وجود عواطف منفی و رضایت از زندگی است. به عبارت دیگر، اگر شما بیشتر عواطف مثبتی مثل شادی و نشاط را تجربه می کنید و کمتر عواطف منفی مثل غمگینی، اضطراب و خشم را دارید و به طور کلی از زندگی خود راضی هستید، فرد شادکامی هستید.
رئيس اداره مشاوره دانشجويي دانشگاه به تاثير شادكامي بر زندگي فرد اشاره و تصريح كرد: شادکامی بر حوزه های مهمّ زندگی فرد مثل سلامتی و طول عمر، افزایش درآمد و بهره وری و رفتارهای فردی و اجتماعی افراد تاثیرات مثبت مشخصی دارد.
وي بيان كرد: بر خلاف آنچه افراد تصور می کنند، شرایط زندگی مثل سطح درآمد، وضعیت تأهل، میزان تحصیلات، وضعیت اشتغال و ... فقط می توانند 10 درصد از شادکامی را تعیین کنند؛ حدود ۵0 درصد از شادکامی نیز به واسطه ژنها تبیین می شود و 40 درصد باقیمانده شادکامی توسط آنچه که افراد انجام می دهند تعیین می شود.
خانم زارع همچنین در ادامه کارگاه به آموزش راهکارهای ارتقاء شادکامی و افزایش نشاط و بهزیستی روانشناختی دانشجویان پرداخت و گفت: راهکارهای ارتقاء شادکامی مانند یادآوری سه نعمت یا اتفاق خوب در زندگی روزمره، ابراز قدردانی، تمرکز بر توانایی ها و نقاط قوّت شخصیت خود و دیگران و تقویت توانمندی ها، داشتن یک زندگی هدفمند و معنادار، چشیدن طعم لذّت های زندگی، بخشش و شفقت ورزی به خود و دیگران جهت مهارت آموزی هستند.
comment