در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره علمی بسیج دانشجوئی استان؛
امضاء تفاهم نامه همکاری علمی و فرهنگی بین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و بسیج دانشجوئی استان سیستان و بلوچستان

در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره علمی بسیج دانشجوئی استان؛
امضاء تفاهم نامه همکاری علمی و فرهنگی بین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و بسیج دانشجوئی استان سیستان و بلوچستان
در اختتامیه یازدهمین جشنواره علمی بسیج دانشجوئی استان، تفاهم نامه همکاری علمی و فرهنگی بین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و بسیج دانشجوئی استان امضاء شد.
به گزارش روابط عمومی- شب گذشته، به همت بسیج دانشجویی مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره علمی بسیج دانشجویی در محل سالن همایشهای پردیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تبریک 40 سالگی انقلاب اسلامی گفت: در این روزگار پرافتخار، اگر چه قلبمان بر اثر عروج تعدادی از حافظان حریم میهن به درد آمد اما ملت شریف ایران با این موانع و سختی ها از میدان به در نمی شود و تا آخرین قطره خون پای انقلاب اسلامی و شهدا ایستاده است.
وی بیان کرد: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دستاوردهای بزرگ سیاسی، فنی و خدماتی نظام جمهوری اسلامی افتخار می کنیم و همه این دستاوردها برخواسته از روحیه انقلابی و تفکر بسیجی است.
وی افزود: امروز بسیج دانشجویی نماد خودباوری علمی و استقلال فکری قشر جوان و فرهیخته کشور است و نظام سلامت برای ارتقاء شاخص های خدمت رسانی می تواند از این ظرفیت های بی نظیر استفاده کند.
وی ضمن ابراز رضایت از فعالیت های بسیج دانشجویی دانشگاه افزود: به این جشنواره ٢١٥ مقاله ارسال شده که ١٤٠ مقاله با توجه به شاخص ها مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت و در نهایت 16 مقاله برتر انتخاب شد.
دکتر بالائی جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور دیگر سخنران این مراسم بود. وی اجتماعی شدن دانش بنیان را مهمترین رویکرد بسیج دانشجویی در دهه پنجم انقلاب دانست و بیان کرد: برای توفیق در اجتماعی شدن دانش بنیان نیازمند توجه به مساله محوری به جای محتوا محوری و ترویج کار تیمی و تشکیلاتی در فعالیت های علمی هستیم.
وی افزود: از برگزار کنندگان جشنواره های علمی بسیج دانشجویی می خواهم تا در ارزیابی آثار علمی و فعالیت های دانشجویی به این معیارها توجه کنند.
علیرضا کیخا مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و امور دانشجویی و دانشجویان بسیجی این دانشگاه به دلیل میزبانی این مراسم، دانشجوی نخبه را این چنین تعریف کرد: در تفکر بسیجی دانشجوی نخبه، دانشجویی است که در کنار توسعه علمی و آموزشی در مسیر رفع مشکلات اجتماعی و ارائه راهکارهای علمی برای توسعه جامعه گام بردارد.
در پایان از برگزیدگان با اهدای تندیس در بخش های ایده ها و ابتکارات، طرح های پژوهشی، مقالات و پایان نامه ها، مقالات اساتید، مسئولین برتر علمی و هسته های علمی، قدردانی شد.
3 مقاله و پایان نامه برتر
- آرزو رنجبر – دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
- جعفر اسلامی – دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
- ساسان سالاری – دانشگاه سیستان و بلوچستان
3 طرح پژوهش برتر
- امیر سجاد جعفری – دانشگاه علوم پزشکی زابل
- رضا طهماسبی – دانشگاه سیستان و بلوچستان
- علی کیخا – دانشگاه زابل
3 ایده و ابتکار برتر
- مهدی رنجبر - دانشگاه سیستان و بلوچستان
- فروزان فلاحتی - دانشگاه سیستان و بلوچستان
- سجاد سام پور - دانشگاه سیستان و بلوچستان
3 مسئول علمی برتر
- سپهر صفابخش – دانشگاه علوم زشکی زابل
- فائزه علی محمد – دانشگاه تربیت معلم
- ابوالفضل آذریان – دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
3 هسته علمی برتر (با تاکید بر کار تیمی)
- داوود نجفی – دانشکده دریانوردی چابهار
- حسنیه سرگزی، الهه سلیمانی، الهه نظری – دانشگاه علوم پزشکی زابل
1 کار ویژه برتر
- مهندس سعید قلنی – دکتر ام البنین شهرکی – دکتر روحی افکاری
در پایان این مراسم نیز تفاهم نامه همکاری در زمینه علمی و فرهنگی بین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سازمان بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان امضا گردید.
این جشنواره از ابتدای مهر ماه با فراخوان عمومی در سطح دانشگاههای استان آغاز گردید. در دو بخش انفرادی و گروهی، 215 اثر به این جشنواره ارسال شد.
comment