رئیس اداره مشاوره دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
اثرگذاری اضطراب بر تمرکز و توان یادگیری در ایام امتحانات

رئیس اداره مشاوره دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
اثرگذاری اضطراب بر تمرکز و توان یادگیری در ایام امتحانات
اضطراب امتحان می تواند فرد دانشجو را درباره تواناییهایش دچار تردید کند که پیامد آن کاهش توان مقابله با امتحان است.
به گزارش روابط عمومی- خانم فهیمه زارع رئیس اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: دانشجویی که دچار اضطراب امتحان است را میتوان به منزله فردی توصیف کرد که مواد درسی را میداند اما شدت اضطراب وی مانع از آن میشود که دانسته های خود را به ظهور برساند.
وی افزود: طبق پژوهشهای تجربی و میدانی چنین به نظر میرسد که وحشت از گرفتن نمره ضعیف، سرزنش افراد خانواده، تمسخر همکلاسان و دوستان و نیز ترس از ناتوانی برای ادامه تحصیل همواره دانشجویان را مورد آزار و اذیت روانی قرار میدهد.
خانم زارع اضافه کرد: عوامل فردي و شخصيتي دانشجو مانند اضطراب عمومي، پايين بودن اعتماد به نفس، هوش، تمركز ، عوامل آموزشگاهي و اجتماعي همچون انتظارات اساتيد، رقابت و عوامل خانوادگي چون شيوه تربيتي والدين، انتظارات سطح بالاي والدين، جو عاطفی حاكم بر خانواده، ويژگيهاي شخصيتي والدين و طبقه اقتصادي و اجتماعي والدين از جمله دلایل تشدید اضطراب در دانشجویان است.
رئیس اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه تصریح کرد:آموزشهای خانوادگی در ارتباط با نیاز های جوانان، تغییر ساختار برنامه های تحصیلی، ، اجتناب از خوردن مواد کافئین دار هنگام حاضر شدن در جلسه امتحان، مطالعه صحیح، حبس کردن تنفس، شل کردن ماهیچهها، قوت قلب دادن به خود و توجه کردن به جنبه های مثبت خود، ذکر خدا و دعا کردن، پذیرش گروهی و کارایی گروهی می تواند از اضطرب امتحان بکاهد.
وی در پایان از دانشجویان خواست تا در صورت نیاز به مشاوره در زمینه شیوه های صحیح مطالعه، کاهش اضطراب و سایر مواردی که نیاز به مشاوره دارند، با مشاورین دانشگاه به شماره های 09330457908 و 09370660146 تماس بگیرند.
comment