پنجمین روز از دهه فجر و برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت فرهنگی و امور دانشجویی
در پنجمین روز از دهه فجر جشنواره غذای سالم در معاونت فرهنگی و امور دانشجویی برگزار شد.

به مناسبت دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب بزرگ اسلامی ایران، صبح امروز با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه در محل معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جشنواره غذا برگزار شد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم بیان کرد: ترویج سبک زندگی سالم یکی از مهمترین رسالت های نظام سلامت است و امیدواریم تا این قبیل حرکت های آموزشی - فرهنگی در سطح گسترده تری در دانشگاه و جامعه اجرا شود.
دکتر علیرضا انصاری مقدم معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه نیز هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی انتخاب های سالم غذایی دانست و گفت: تغذیه سالم یکی از چهار عامل محافظتی در برابر بیماری های مزمن غیر واگیر است .
وی افزود: ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی و محلی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم بجای فست فودها از اهداف این جشنواره است.
معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه بیان کرد: فعالیت بدنی کافی، پرهیز از مصرف دخانیات و الکل و مدیریت فشارهای روانی از دیگر عوامل محافظتی اصلی در برابر بیماری های مزمن غیر واگیر است.
دکتر انصاری مقدم گفت: در این جشنواره که بسیار مورد استقبال قرار گرفت حدود 20 نفر از کارکنان این حوزه انواع غذاهای سالم و ایرانی را طبخ نمودند و همچنین تعدادی از کارکنان سایر حوزه ها نیز از این جشنواره بازدید نمودند.
تمامی شرکت کنندگان در این جشنواره از طرف ریاست دانشگاه تقدیرنامه و هدیه دریافت خواهند کرد.
comment