پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته ملی غذا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پیامی فرا رسیدن هفته ملی غذا را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

غذا بعنوان یکی از ابتدایی ترین نیازهای بشر در طول تاریخ، همواره نقشی استراتژیک و محوری در سیاست گذاری ها و برنامه های کشورهای پیشرفته دنیا داشته است به نحوی که این کشورها سعی داشته اند با خودکفایی در تولید محصولات غذایی استراتژیک مورد نیاز خود، ضمن تامین نیازهای داخلی ، وابستگی خود به سایرکشورها را کاهش دهند.
نظر به اهمیت و تاثیرگذاری غذا بر تمامی مؤلفههای موثر بر سلامت جامعه، شانزدهم اکتبر، مصادف با 24 مهرماه سالروز تأسیس سازمان جهانی فائو، به عنوان «روز جهانی غذا» نامگذاری شده است که این مهم به دلیل اهمیت و جایگاه والای آن در نظام سلامت کشور، در قالب «هفته ملی غذا» گرامی داشته می شود.
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان یکی از متولیان و حامیان اصلی سلامت و امنیت غذایی استان، همواره تلاش داشته است تا بعنوان پیشگام، در مسیر رشد و تعالی صنعت غذایی استان، با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بالقوه بومی استان، گام بردارد.
اینجانب ضمن ارج نهادن به زحمات و تلاش های تمامی فعالان عرصه صنعت تولید مواد غذایی استان و تقدیر و تشکر از خدمات صادقانه همکاران خود در حوزه غذا و داروی دانشگاه، امیدوارم در سال رونق تولید، با برنامه ریزی، همدلی و همت مضاعف تمامی این عزیزان ضمن ارتقاء و به روز رسانی سخت افزاری و نرم افزاری صنایع و افزایش کیفی و کمی محصولات تولیدی استان بتوانیم در آینده ای نه چندان دور، با رسیدن به خودکفایی در تولید اقلام خوراکی و آشامیدنی ، علاوه بر تامین نیازهای داخلی استان با تولید محصولات با کیفیت، شرایط را برای صادرات محصولات با کیفیت تولیدی به خارج از استان و کشورهای همجوار محیا سازیم.
دکتر سید محمد هاشمی شهری
رئیس دانشگاه
comment