کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپزخانه از نظر علامت استاندارد، تاریخ تولید و انقضاء، کنترل علائم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم و غیره در داخل آشپزخانه
نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی
نظارت بر نحوه توزیع غذا به دانشجویان از لحاظ بهداشت و کیفیت و کمیت و بررسی رضایتمندی دانشجویان
نظارت بر بهداشت فردی کارکنان آشپزخانه و کنترل کارت بهداشتی پرسنل
نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف سرویس از لحاظ نظافت و ضد عفونی
بازدید روزانه از سلف سرویس توسط کارشناسان
رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به مسئول اداره تغذیه و در صورت صلاح دید مقامات اعلام به پیمانکار
تهیه و تنظیم چک لیست بصورت روزانه در خصوص عملکرد پیمانکار و ارائه به مسئول اداره تغذیه
فعال سازی حساب کاربری اتوماسیون تغذیه دانشجویان
ارائه آمار پخت روزانه به پیمانکار مطابق دستور العمل
ارائه آمار واریزی مبالغ حاصل از ژتون فراموشی، آزاد و غیره و ارائه آمار تسویه حساب به مسئول اداره تغذیه در پایان هر ماه
تسویه حساب با دانشجویان فارغ التحصیل
ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) بر تمام دوستداران اهل بیت (ع) تسلیت باد.