معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار نمود:
جشنواره غذای سالم ویژه پرسنل این حوزه

در اولین روز از دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای بومی محلی استان سیستان و بلوچستان در معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.
دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه در حاشیه این جشنواره بیان نمود: تنوع غذاهای اصیل و سنتی در استان سیستان وبلوچستان بی نظیر است و این امر نیازمند اطلاع رسانی گسترده است.
وی افزود: ترویج فرهنگ تغذیه سالم و پرهیز از فست فودها و کنسروجات از اصول اساسی خودمراقبتی است.
در این جشنواره که به همت همکاران حوزه فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد بیش از ۳۵ نوع غذای اصیل، خاص نواحی مختلف استان تهیه شده بود.
comment