توسعه و نوسازی سلف سرویس مرکزی دانشجویی ضرورت دارد

خانم عظیمی طبس، مسئول اداره تغذیه حوزه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی:
با توجه به افزایش تعداد دانشجویان متقاضی استفاده از خدمات سلف سرویس، متوسط پخت روزانه در آشپزخانه مرکزی افزایش چشمگیری یافته و به حدود ۲۵۰۰ پرس در روز هم رسیده است.
متراژ آشپزخانه فعلی برای پخت روزانه کمتر از ۱۵۰۰ پرس پیش بینی شده و افزایش مساحت آشپزخانه فعلی برای حفظ و ارتقاء کیفیت غذای طبخ شده ضرورت دارد.
با وجود آنکه برنامه دراز مدت دانشگاه احداث و راه اندازی آشپزخانه سبز است اما با هدف ارتقا بیش از پیش کیفیت غذای دانشجویی، موافقت ریاست محترم دانشگاه و حوزه های معاونت توسعه و معاونت فرهنگی برای افزایش مساحت آشپزخانه فعلی اخذ شده است.
در حاشیه بازدید اخیر معاون فرهنگی و امور دانشجویی، مدیر دانشجویی و مسئولین امور مالی و فناوری اطلاعات حوزه معاونت از آشپزخانه و سلف سرویس مرکزی مقرر شد تا علاوه بر پی گیری افزایش مساحت آشپزخانه مرکزی، اقدامات لازم برای بازسازی و نوسازی نرم افزار و سخت افزار سامانه اتوماسیون تغذیه نیز انجام شود.